Wat kost deze workshop?

Deze workshop is zowel in een kleine groep (max. 3 deelnemers) te volgen als ook individueel.
Groepsworkshop | € 95,00 per eigenaar & hond combinatie. Klik op onderstaande button om te boeken.
Individuele workshop | € 225,00, boeking in overleg. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier.

Wat houdt het in?

In deze workshop leer je massagetechnieken, uiteraard! Maar ook leer je voelen waar het lichaam van je hond extra aandacht nodig heeft na inspanning bijvoorbeeld. In het tweede deel van de workshop gaan we aan de slag met aromaloliën en stel je samen met je hond jullie eigen massageolie samen. Kortom een bijzondere workshop vol verrassende elementen.

Voor wie is het geschikt

De workshop Hondenmassage biedt de Quispelacademie al vanaf het prille begin aan. Een fantastische samenwerking tussen eigenaar en hond, voor iedere combinatie. Of je hond nu prikkelgevoelig is of juist helemaal niet deze workshop is een aanrader omdat samenwerken de basis is.  Waar massagetechnieken en geuren van aromaoliën elkaar raken. Samen werken aan ontspanning, en leren vertrouwen op wat de neus van je hond jou aangeeft. Verras jezelf en je hond met deze bijzondere workshop. 

Wat mag je verwachten?

In deze workshop is ruime aandacht voor de diverse massagetechnieken en hun speciefieke doel, je ontvangt een uitgebreide reader om thuis alles na te kunnen lezen.
Onderwerpen die aan bod komen zijn:
✔️ massagetechnieken
✔️ drukpunten
✔️ energetische behandeling
✔️ geuren en de werking op de fysieke en mentale hond
✔️ samenstellen van een massagespray met hoogwaardige etherische oliën

 

Ga naar de inhoud