Hondenscholen zijn er in elke soorten en maten. Wanneer weet je nou of een hondenschool bij je past of juist helemaal niet?

Omdat het best lastig is om daar achter te komen, hebben we daar een speciale pagina aan gewijd.

De Quispelacademie staat voor trainen met respect voor de hondentaal en begrip voor het menselijk denken.

Wanneer je een hond aanschaft is het belangrijk je te realiseren dat je jezelf ook verplicht een nieuwe taal te leren. Want hondentaal is echt anders dan mensentaal. En om een goede eigenaar te zijn zul jij Honds moeten leren want je hond gaat geen Nederlands leren spreken. Dus om te begrijpen wat hij van je wil en wat hij nodig heeft, ben jij als eigenaar aan zet!

De Quispelacademie kenmerkt zich door de hondentaal centraal te stellen, dus niet trekken aan een lijn om de hond de juiste beweging te laten maken maar aanpassen van jouw bewegingen om de hond het goede gedrag te laten zien. Op die manier wordt het dus ook niet africhten of opvoeden, maar bouwen aan een band gebaseerd op respect! En daarin zijn we anders en dat is leuk! Ben je benieuwd om te ervaren of onze zienswijze bij jou past? Bel of mail dan gerust om een keer mee te kijken in onze lessen. We laten je graag ervaren hoe het ook anders kan!

Quispelende groet,