Wat kost deze training

De kosten voor deze training, die bestaat uit 10 lessen, bedragen € 185,00.

Voor de 10 lessen koop je een leskaart in de shop.

Wat houdt het in

Na weken trainen met je pup zit de basis er best lekker in. Als je de naam roept komt je pup, op het commando hier wordt best goed gereageerd dus wat kan je gbeuren?

En uit het niets, zo lijkt het dan, heeft je jonge hond bananen in de oren, weet hij niet meer dat zijn naam bij hem hoort en is ‘hier’ een commando wat ie nog nooit gehoord lijkt te hebben! De pubertijd is aangebroken. En speciaal voor deze fase is deze training!

Voor wie is het geschikt

Pret met Pubers is geschikt voor jonge honden vanaf circa 6 maanden. Wanneer je als eigenaar de meerwaarde ziet om nog even verder door te trainen met je pup om echt aan die super band te werken, dat zijn de mensen die deze cursus geweldig zullen vinden!

Wat mag je verwachten?

De druk die op jullie relatie komt staan, als de pubertijd aanbreekt, dat is een hele logische. En het goede nieuws is, het gaat voorbij! En door te trainen en te blijven trainen, leer je je hond beter kennen, makkelijker begeleiden en help je hem of haar door deze periode heen. Positief en zonder straf, want ook een hond pubert net als een mens, soms zelfs tegen de eigen wil in .
Onderwerpen die onder andere aan bod komen:
✔️ lopen aan de lijn
✔️ ‘hier’ komen op commando – los
✔️ spelen met je hond
✔️ inspanning en ontspanning
✔️ sociale interactie met andere honden
✔️ spiegelgedrag

Skip to content