Over John

Trainer voor pups en pubers &
spiegeltrainer in opleiding

Zorgen voor je hond, zonder zorgen! Dat is wat je wenst toch?

Toen ik in 2015 mijn eerste Schotse herder Fae in huis heb gehaald ben ik in contact gekomen met de Quispelacademie. Nog niet als trainer, maar als cursist. Ik was vanuit thuis wel honden gewend, maar zelf een pup opvoeden is toch wel een heel ander verhaal. Karen heeft me vol enthousiasme begeleid en er voor gezorgd dat ik niet in alle valkuilen tegelijk liep.

De passie van Karen heeft ervoor gezorgd dat ik enthousiast werd in het opvoeden en trainen van honden, en vooral hun baasjes. Zo ben ik terecht gekomen bij een kynologen vereniging, waar ik 5 jaar gehoorzaamheid gegeven heb op verschillende niveaus. Het aanleren van trucjes had ik ondertussen wel gezien, maar het echt begrijpen van een hond is weer een heel ander verhaal. Ik ben weer terug gekomen bij de Quispelacademie, daar was immers mijn passie geboren. En zo ben ik aangesloten als trainer en draai ik Samen met Karen de puppen- en pubergroepen.

Daarnaast train ik zelf met mijn jongste reu in de spiegelgroep, ik ben zelf namelijk nog lang niet uitgeleerd!

In de loop der jaren is mijn eigen roedel gegroeid. Momenteel bestaat onze roedel uit 5 honden, waarvan er een vaak bij mijn moeder is. En juist zo’n roedel heeft me zoveel geleerd over honden. Samen met mijn man fok ik Schotse herders. In 2021 hebben we ons eerste nest gehad. Aurora, moeder van de pups, heeft zich als een echte moeder opgeworpen. Daarom komt Aurora ook met regelmaat mee naar de lessen, niemand spreekt de hondentaal zo goed als een honden moeder.

Dit is John

Ik ben John, geboren in 1991 en trotse vader van 5 prachtige schotse herders. Thuis pak ik de dagelijkse verzorging van onze honden op me. Naast de Quispelacademie ben ik werkzaam als docent medische microbiologie op de HAN en spring ik regelmatig bij in Rebels Petfood. En alle kennis is te gebruiken bij de trainingen, hoe mooi is dat! Ik heb mijn hele leven al honden gehad, ik zou me dan ook geen leven zonder honden kunnen voorstellen. Hoewel ik alle honden leuk vind, staat voor mij de Schotse herder toch wel op nummer 1. Intelligent en eigenwijs, net zoals het baasje zullen we maar zeggen.

Zoek je een professional?

Dan zit je goed bij ons! Mijn grote passie is mensen leren hoe hun hond jou het leukst vindt. En dat dat niet altijd makkelijk is…dat hoort erbij. Dus zien we je gauw bij één van onze trainingen of workshops?

Neem contact met mij op

Email

john@quispelacademie.nl

Ga naar de inhoud