De Quispelacademie bestaat inmiddels al weer sinds 2009. En in die jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het trainen van mensen en hun hond vanuit de gedachte dat een hond zijn eigenaar spiegelt. Dus hij laat zien waar jouw aandacht bewust of onbewust naar toe gaat.

Herken je dit?
Je staat op het veld met je jonge pup en iedereen lijkt een gehoorzame hond te hebben, maar jouw pup gaat finaal uit zijn plaatje. Blaffen, springen en geen contact mee te krijgen. Je raakt gestresst want dit is niet waar je voor op les kwam. En wat er dan gebeurt lijkt onvermijdelijk. Pup en jij raken jezelf en elkaar ‘kwijt’. Als je pech hebt krijg je van de trainer ook nog een sneer en je vertrouwen in je hond en in jezelf zakt onder het nulpunt.

Dit willen we voorkomen!
Wij maken ons er sterk voor in onze trainingen om jouw vertrouwen in jezelf en in je hond groot te houden. Want hoe lastig het gedrag van je hond soms ook is, met de juiste aanpak is het bijna altijd bij te sturen!

Onze visie
Onze visie op honden, hun gedrag en welke aanpak tot succes leidt is gebaseerd op jarenlange ervaring met diverse rassen, alle leeftijden en altijd honden die iedereen al had opgegeven. Wij hebben, doordat we zelf een roedel hebben van minstens 10 honden, hondentaal leren lezen door er dagelijks mee bezig te zijn., In wisselende samenstellingen, teven en reuen door elkaar heen, pups en oudere honden en alles daartussenin. Wij zijn van mening dat iedere hond een persoonlijke aanpak verdient, omdat iedere hond anders leert, anders reageert en daarom respect en rust van ons verdient. Daarom trainen we individueel of in kleine groepen.

karen kauwenbergh spiegeloog nijmegen
Ga naar de inhoud