Eindelijk is het zover! Je pup komt naar huis. Wat heb je hier lang naar uitgekeken. En ineens is die dag daar.

Vol van verliefdheid ga je je pup halen. Hij of zij is eindelijk thuis. En dan…dan begint het grote avontuur. Hier had niemand iets over verteld, dat je pup niet uit zichzelf in een bench gaat liggen. Dat hij gilt als je de deur uit loopt. Dat hij waar hij staat zijn plasjes en poepjes laat lopen. Help! Wat nu?

Een bench kan dan een handig middel zijn in de ondersteuning van de opvoeding van je pup. En dat is soms makkelijker dan je denkt. En tegelijk vreet het aan je om die kleine lieve pup in een bench te leggen. Wat is dan wijsheid? Dan is het slim om deze interactieve lezing te volgen! Want hoe fijn als je kunt leren van wat mensen voor jou allemaal al gedaan en geprobeerd hebben? Zorg voor een lekker plek om te zitten, log in met de gegevens die wij je toesturen en ontdek hoe je goed gebruik kunt maken van een bench voor zowel jouzelf als jouw pup. Kopje thee erbij, sloffen aan, het kan allemaal want jij bent in het comfort van je huis!

Heb je interesse? De eerstvolgende lezing staat op woensdag 28 oktober aanstaande gepland. Betaal via de shop, en je ontvangt van ons een linkje voor Zoom. Zo simpel kan het zijn.

 

Deelname aan de lezing kost € 15,00. Wanneer je na de lezing besluit je lessen via ons te doen (en ook dat kan via Zoom!) dan krijg je €7,50  korting bij je eerste leskaart.

Ga naar de inhoud