Blog

En ineens was daar die uitnodiging! Op een berichtje op facebook reageerde ik en direct een berichtje terug…GAAF, kun je dat ook echt doen? Ehhhh ja natuurlijk anders had ik niet gereageerd toch?

Voor een groep blinden en slechtzienden én hun hulphonden mag ik een workshop geven Spiegelen met Honden. Hoe bijzonder is dat? Want Spiegelen is op het eerste gezicht vooral visueel. Toch is het gevoel er achter veel belangrijker dan wat je ogen zouden kunnen zien. Want interpreteren van wat je ziet is vooral voor mensen met een gezond gezichtsvermogen lastig, zij laten zich leiden door aannames en andere visuele prikkels. Dus wanneer je niet afgeleid wordt door wat je ziet, blijf je dichter bij wat je hoort en voelt. En is je visuele beperking ineens een talent! En daar ga ik in September mee aan de slag.

Omdat ik graag iets bijzonders van de dag wil maken heb ik mijn dierbare vriend en creatief collega Frank Los gevraagd met mij mee te denken hoe we dat wat wij doen die dag inzichtelijk kunnen maken voor andere mensen, al dan niet met een visuele beperking. En daar is Frank briljant mee aan de slag gegaan. Zijn vak als visueel facilitator daagt hem daar natuurlijk ook leuk bij uit! Nieuwsgierig naar wat Frank allemaal kan doen voor jou en jouw gewenste uitleg-vraagstukken? Neem eens een kijkje op zijn site!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.